Jobba hos oss

Vi söker en Teknisk förvaltare

Vill du utvecklas i din roll som teknisk förvaltare och arbeta med unika förvaltningsobjekt? Då kanske rollen som teknisk förvaltare hos oss är rätt för dig!

Vad innebär rollen?
I rollen som teknisk förvaltare på SRF får du möjlighet att arbeta med ett unikt bestånd bestående av SVTs, SRs och URs lokaler som innefattar både kontor och studios. Fastighetsbeståndet omfattar totalt 192 000 kvm, varav 168 000 kvm är i Stockholm. Du kommer i första hand att ansvara för underhåll och investeringar i VVS-systemen men även  funktion och driftsäkerhet i samarbete med drifttekniker. I rollen kommer du även att få driva ombyggnationsprojekt främst inom VVS men även inom styr och regler, bygg och andra områden samt arbeta med planering och genomförande av underhållsåtgärder. Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp som består av teknisk förvaltare inom el, drifttekniker, controller, driftstrateg och fastighetschef men även ha ett tätt samarbete externt med SVTs och SRs fastighetsavdelningar. I rollen rapporterar du till fastighetschef på SRF.

Din nya arbetsplats kommer att bli på SRFs kontor vid natursköna Gärdet med tio minuters promenad till tunnelbanan. Fastighetsbeståndet finns främst i Stockholm men resor kan förekomma i mindre omfattning.

Vem är du?
Vi tror att du tycker om att arbeta tätt med kollegor och externa intressenter i en prestigelös miljö. Vidare tycker du om att skapa och vårda relationer. Du är en god lyssnare och hittar snabba och genomtänkta lösningar på hyresgästers önskemål. Vi ser att du har sinne för struktur och planering för att få arbetsuppgifter avklarade inom rådande tidsramar med nöjda hyresgäster. Stor vikt kommer att fästas vid din personlighet, ditt engagemang och din kommunikativa förmåga.

Din bakgrund
Då rollen innefattar tekniskt komplexa arbetsuppgifter letar vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:

  • Mångårig erfarenhet som teknisk förvaltare med vana av att arbeta med VVS
  • Erfarenhet av att driva större ombyggnationsprojekt självständigt
  • Teknisk högskoleutbildning eller  motsvarande utbildningsnivå tillsammans med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig

Utöver vad som nämns ovan är följande kompetenser meriterade:

  • Erfarenhet av arbete med styr- och reglersystem
  • Kunskaper inom entreprenadjuridik, AMA, AB, ABT, BBR och arbetsmiljösamordning

Vad SRF kan erbjuda dig
På SRF får du arbeta i en välkomnande miljö med trevliga kollegor och ett unikt fastighetsbestånd. Då du arbetar mot public service kan du göra skillnad för många människor. Du får möjlighet att vara med i avdelningens utveckling och verksamhetsplanering. I rollen som teknisk förvaltare på SRF får du chansen att utvecklas och arbeta med komplexa system med mycket höga krav på driftsäkerhet. Du har stor möjlighet att komma med nya idéer och dela erfarenhet med kollegor.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar vi med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2019-11-11.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på rickard.frykendahl@fasticon.se eller 073-447 52 34.
Fackliga frågor besvaras av:
Jenny Gruvberg, Unionen, 08-78 41651, jenny.gruvberg@srf.se
Magnus Karlsson SACO, 08-784 35 30, magnus.karlsson@srf.se

Välkommen med din ansökan!

 Public service

Uttrycket "public service" kommer ursprungligen från Storbritannien och kan översättas med "radio och television i allmänhetens tjänst". Public service innebär ett reklamfritt och oberoende programutbud i radio och television.

I Sveriges riksdag råder enighet om att fria och oberoende kanaler säkerställer den fria åsiktsbildningen i ett demokratiskt samhälle.

Läs mer om public service

Innehållet kommer från SRF

Mycket av innehållet i public services utbud, t.ex. musik, noter och textmaterial, hämtas ur SRF:s arkiv och bibliotek.

Läs mer om SRF