Jobba hos oss

Vi söker en Teknisk förvaltare till vår Fastighetsavdelning

Avdelningen ansvarar för förvaltning, underhåll och utveckling av bolagets fastigheter med tillhörande byggnader. Fastighetsbeståndet omfattar ca 192 000 kvm, varav 168 000 kvm i Stockholm.

Som teknisk förvaltare ansvarar du för framförallt VVS-systemen, men även andra områden i fastigheterna vad gäller funktion och driftsäkerhet i samarbete med drifttekniker. Du driver självständigt ombyggnadsprojekt inom VVS, Styr-och regler, bygg och andra områden. Du ansvarar också för planerande och genomförande av underhållsåtgärder inom ditt ansvarsområde.

I arbetsuppgifterna ingår även att följa upp myndighetskrav, samverkan med externa och interna aktörer samt medverka till avdelningens utveckling och verksamhetsplanering. Resor till våra fastighetsbestånd i Umeå och Göteborg förekommer i viss omfattning.

Bakgrund och kvalifikationer

För denna roll ser vi dig med mångårig erfarenhet av fastighetsteknik inom VVS samt erfarenhet av arbete som projektledare. För att trivas och bli framgångsrik i rollen måste du ha en god förståelse för verksamheten som bedrivs i fastigheterna. Vi fäster stor vikt vid din personlighet, ditt engagemang samt din kommunikativa förmåga. Du är en person med diplomatiska egenskaper och gedigen erfarenhet som är prestigelös, initiativtagande och tycker om att arbeta självständigt.

Formella kvalifikationer:

– Ingenjörsexamen inom fastighet eller motsvarade utbildningsnivå tillsammans med erfarenhet som vi bedömer likvärdigt.
– Minst 5 års arbetslivserfarenhet från projektledning och/eller fastighetsförvaltning
– Erfarenhet av arbete med kyl- ventilations och värmeanläggningar.
– Erfarenhet av arbete med styr- och reglersystem
– Kunskaper inom entreprenadjuridik, AMA, AB, ABT, BBR och arbetsmiljösamordning

Passar beskrivningen in på dig och blir du inspirerad av arbete inom Public Service är du varmt välkommen att söka tjänsten!

Frågor om tjänsten besvaras av fastighetschef Martin Lindström tel 08-784 14 98.

Fackliga frågor besvaras av:
Jenny Gruvberg, Unionen, 08-78 41651, jenny.gruvberg@srf.se
Magnus Karlsson SACO, 08-784 35 30, magnus.karlsson@srf.se

Välkommen med din ansökan (CV + personligt brev) till HR-generalist caroline.andersson@srf.se senast den 18:e augusti. Märk ämnesraden med ”Teknisk förvaltare”. Intervjuer kan komma att ske vecka 26-27 samt vecka 34 och framåtPublic service

Uttrycket "public service" kommer ursprungligen från Storbritannien och kan översättas med "radio och television i allmänhetens tjänst". Public service innebär ett reklamfritt och oberoende programutbud i radio och television.

I Sveriges riksdag råder enighet om att fria och oberoende kanaler säkerställer den fria åsiktsbildningen i ett demokratiskt samhälle.

Läs mer om public service

Innehållet kommer från SRF

Mycket av innehållet i public services utbud, t.ex. musik, noter och textmaterial, hämtas ur SRF:s arkiv och bibliotek.

Läs mer om SRF